Flytt av verksamhet

Verksamheten har flyttat!

Efter ca: 30 år på samma plats har jag valt att flytta verksamheten, detta p.g.a att mängden med inlämnade reparationer har minskat drastiskt och nästan all min tid går åt till att vara ute hos kunder och serva antenner och paraboler m.m. Jag kommer i fortsättningen att driva verksamheten från mitt hem i Äpplaryd.

Jag reparerar fortfarande hemelektronik och verksamheten ute på fältet flyter på som vanligt, skillnaden är att om ni behöver ha något reparerat eller köpa antennmaterial m.m. så måste ni ringa först.

Jag behåller samma telefonnummer som tidigare och det går även bra att ringa under kvällar och helger.

Ny adress är:
Tranås TV-Service AB
Äpplaryd Södergård 1
573 93 Tranås

0140-182 75
070-175 97 11
service@ttvs.se

Comments are closed.